• Facebook - SUNday

 

Ratkaisukeskeistä Kuvataideterapiaa

 

Hemmotteluhoitoja

SUNDay

Ajanvaraus / info

sonja.harala@gmail.com

040 740 4011

Info

Olen ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti,

kuvataiteilija, sekä koulutettu hieroja.

Otan vastaan vanhan puutalomme yläkertaan remontoidussa valoisassa hoitohuoneessa sekä yksityisasiakkaita, että pienryhmiä.

Työotteeni on ratkaisukeskeinen. Rehellisyys, aitous ja keskinäinen kunnioitus ovat perustavanlaatuisia arvojani. Voimme keskustella mahdollisista ongelmistasi ja löytää niihin uuden näkökulman, jolloin ne muuttuvat ratkaistaviksi haasteiksi. Vastaukset piilevät sisälläsi, autan ja tuen sinua löytämään ne.

Voimme käyttää eri kuvataiteen menetelmiä apuna työskennellessämme. Mitään ei tarvitse osata ennalta. Tarkoitus ei ole tehdä taidetta, vaan käyttää sitä työkaluna itse  terapeuttisessa prosessissa. Minä en arvostele, enkä arvioi, sinä olet oman työsi tulkitsija.

Minulta voi tilata räätälöityjä paketteja. Voimme työskennellä osittain myös ulkona. Luonnon hyväätekevä vaikutus on mieluisa työväline. Voimme käyttää myös luonnosta poimittua, löydettyä materiaalia.

Mikäli olet sellaisessa elämänvaiheessa, että kaipaat muutosta, tai olet jonkin uuden edessä, tai olet jotenkin jumissa ja kaipaat tukea, lisää voimavaroja, tai haluat tietää itsestäsi enemmän, tutkia, kuka oikein olet ja mihin olet menossa, kuvataideterapia on hyvä työväline. 


 

 
 

"Jos sen voi kuvitella,

sen pystyy toteuttamaan!"

 

Yhteystiedot

SUNDay

Sonja Harala

sonja.harala( at )gmail.com

Korvenkannantie 10

55100 Imatra.

Puh: 040 740 4011

Y-tunnus: 1964812-2

Avoinna: sovittaessa

Varaathan aikasi etukäteen, kiitos :)

Success! Message received.